Ne cmim perfshihet:
• Udhëtimi vajtje-ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
• Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi
• Mëngjeset për të gjitha ditët dhe Darkat për dy netë qëndrimi në Hotel.
•  Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.Në pagesë nuk janë përfshirë:

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating