Viti i Ri në Vjenë, 4 Ditë €429

KOHA E NISJES 29 Dhjetor
PËRFSHIHEN Fluturimi direkt Ohër – Vjenë – Ohër.

Fjetje në Hotel 3 netë në Vjenë.

Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.

Shëtitje dhe Transferta me Autobus

Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

 

Dita e Parë:29 Dhjetor 2018: Nisja me Autobus për në Ohër. Fluturimi Direkt Ohër – Vjenë. Nisja më 13.00. – Mbrritje në Vjenë më 14.35. Transfertë për në Hotel. Sistemimi në Hotel. Pasdite shëtitje e lirë. Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë: 30 Dhjetor: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet e Vienës,si: Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti, Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë: 31 Dhjetor 2018: Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve.
Opsionale: Viti i Ri me zgjdhje opsionale.
Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: 1 Janar 2019: Mëngjesi në hotel. Transfertë për në aeroportin e Vjenës. Nisja më 10.50. Fluturimi Vjenë – Ohër. Mbrritja në Ohër më 12.30. Nisja me autobus për në Shqipëri.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating