Udhëtim në Stamboll, 2 Netë €79, 3 Netë €99

KOHA E NISJES

Nisja çdo të Enjte, Nëntor – Dhjetor – Janar – Shkurt – Mars

PËRFSHIHEN Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.

Akomodimi 2 ose 3 netë në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit

Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.

Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)

Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit

 

OPSIONALE Kujdes:
Për Nisjen më 30 Dhjetor

OPSIONALE– Darka e Vitit të Ri në Gar Muzik Holl
* Darkë e shtruar Speciale
* Pije pa limit
* Shampanjë në orën 24.00
* Shfaqje, Muzikë live dhe DJ
* Kërcimtare Haremi

 

 

 

 

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating