Weekend All Inclusive në Selanik, 3 Ditë €89

Datat e udhetimit: 
► 8, 23, 24 Dhjetor

PËRFSHIHEN Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus

Transfertat dhe shëtitjet me autobus.

Akomodim hotel me 3 yje ne qender te qytetit

Mengjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.

Guide profesionale

NUK PËRFSHIHEN Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating