Plazh ne Budva
Vetem 10 euro dhe mund te kaloni nje fundjave ndryshe gati te dielen, te vizitojme bregdetin e Malit te Zi:

• Tivar
• Shen Stefanin
• Budven
• Kotorin

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating