Udhëtim në Selanik dhe Meteora, 2 Ditë €59

KOHA E NISJES
  • Nisje më 8, 24 Dhjetor, 14, 16 Shkurt, 8, 9, 14, 16 Mars
PËRFSHIHEN Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.

Akomodimi në hotel Platon Beach

Mëngjes në Hotel.

Shëtitjet me autobus (sipas programit)

Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit.

 

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating