Udhëtim në Emiratet Arabe 5, 6, 8 ditor.

PËRFSHIHEN Fluturim Direkt Vajtje – Ardhje Shkup Dubai

Asistencë në Aeroportin e Dubait.

Mëngjeset në Hotele

Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.

Shëtitje Panoramike gjysëm dite në Dubai.

Transfertë vajte ardhje Aeroport Hotel.

Kujdes: Asistenca, Shëtitja në Dubai dhe të gjitha Ekskursionet janë në anglisht.

NUK PËRFSHIHEN Taksa e Qytetit që paguhet në Hotel.

Ekskursionet janë opsionale.

Siguracioni Shëndetësor, sugjerohet, por nuk është i detyrueshëm.

PROGRAMI 4 NETE/5 DITE – Nisje më 5, 12, 19 Tetor, 30 Nëntor, 7, 14 Dhjetor, 11 Janar, 1, 8, 15 Mars

1

Dita e Parë

Fluturimi Shkup Dubai. Nisja nga Shkupi në orën 13:05. Mbrritja në Dubai në orën 21:05. Pritje dhe Asistencë në Aeroportin e Dubait. Transfertë Aeroport Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

2

Dita e Dytë

Mëngjesi në Hotel. Shëtitje Panoramike në Dubai. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjetje në Hotel.

3

Dita e Tretë

 Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjetje në Hotel.
4

Dita e Katërt

Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjetje në Hotel.
3

Dita e Pestë

 Mëngjesi në Hotel. Transfertë në Aeroport. Fluturimi Dubai – Shkup. Nisja nga Dubai në orën 09:15. Mbrritja në Shkup në orën 12:05.

PROGRAMI 5 NETE/6 DITE – Nisje më 4, 11, 18 Nëntor, 2, 9 Dhjetor, 3, 10, 24 Shkurt, 5, 10, 17 Mars

1

Dita e Parë

Fluturimi Shkup Dubai. Nisja nga Shkupi në orën 13:05. Mbrritja në Dubai në orën 21:05. Pritje dhe Asistencë në Aeroportin e Dubait. Transfertë Aeroport Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

2

Dita e Dytë

Mëngjesi në Hotel. Shëtitje Panoramike në Dubai. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

3

Dita e Tretë

 Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjetje në Hotel.
4

Dita e Katërt

Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjetje në Hotel.
5

Dita e Pestë

Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjetje në Hotel.
6

Dita e Gjashtë

Mëngjesi në Hotel. Transfertë në Aeroport. Fluturimi Dubai – Shkup. Nisja nga Dubai në orën 09:15. Mbrritja në Shkup në orën 12:05.

PROGRAMI 7 NETE/8 DITE – Nisje më 9, 23, Tetor, 6, Nëntor, 18 Dhjetor, 15 Janar, 8 Shkurt

1

Dita e Parë

Fluturimi Shkup Dubai. Nisja nga Shkupi në orën 13.05. Mbrritja në Dubai në orën 21.05. Pritje dhe Asistencë në Aeroportin e Dubait. Transfertë Aeroport Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

2

Dita e Dytë

Mëngjesi në Hotel. Shëtitje Panoramike në Dubai. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.

3

Dita e Tretë

 Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.
4

Dita e Katërt

Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.
5

Dita e Pestë

Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.
6

Dita e Gjashtë

Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.
7

Dita e Shtatë

Mëngjesi në Hotel. Të lirë ose Ekskursione Opsionale. Fjeje në Hotel.
8

Dita e Tetë

Mëngjesi në Hotel. Transfertë në Aeroport. Fluturimi Dubai – Shkup. Nisja nga Dubai në orën 09.15. Mbrritja në Shkup në orën 12.05.

– Vizitë në Abu Dhabi, Drekë dhe Pije €80
– Shëtitje dhe Darkë Safari në Shkretëtirë €60
– Shëtitje dhe Darkë me Kroçiere Dhow €60
– Ngjitje në Ndërtesën më të lartë Burj Khalifa €70
– Dubai Miracle Garden €50
– Tur i Old Bazar €50

Zbritje për Rezervime të Hershme deri më 18 Shtator.
-€30 për çdo person të rritur dhe fëmije 6 vjeç e sipër në Hotelin Saffron Boutique, në Paketat 5 Ditë.
-€40 për çdo person të rritur dhe fëmije 6 vjeç e sipër në Hotelin Saffron Boutique, në Paketat 6 Ditë dhe 8 Ditë
-€40 për çdo person të rritur dhe fëmije 6 vjeç e sipër në Hotelet Golden Tulip Al Barsha, Carlon Palace dhe Jood Palace në Paketat 5 Ditë, 6 Ditë dhe 8 Ditë.
(Zbritja NUK aplikohet nga sistemi. Duhet ta llogarisni dhe kërkoni te Agjenti juaj)

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating