Bileta Udhetimi

Emer Mbiemer
Numer Telefoni
Email
Data e Nisjes
Vajtje-Ardhje?
Data e Kthimit
Numri i te rriturve
Femije
Pershkrimi

Agjensia Turistike "Rraboshta Sh.p.k"

Udhetimi shkaterron kufijte dhe na mundeson qe te ndjekim rruge te reja te pa eksplouruara me pare dhe na ndihmon me shume per te pare boten ne ngjyra te ndryshme cdo dite.Udhetimi eshte bashkim me njerezit tone me te dashur te cilet jetojne jashte kufijve te Shqiperise .Magjia e udhetimeve eshte se na mundeson te zbulojme vende, njerez dhe kultura te reja.Nje bote e mundesive te papritua.Keto mundesi jua krijon agjensia Rraboshta Sh.p.k e cila ka qe ne vitin 2006 qe mundeson bileta udhetimi me avion ne cdo cep te planetit. Gjithashtu, agjensia jone ofron edhe bileta udhetimi me autobuz dhe me traget.

Bileta Avioni

Keto oferta jane ne data te caktuara (REZERVONI)

Podgorice  Milano
Podgorice  Memmingen/Munich
Podgorice  Budapest
Podgorice  
Stockholm
Podgorice  Bruksel
Podgorice  Londer
Podgorice  Berlin 

Te perfshira ne cmim
Te gjitha taksat aeroportuale
Cante Dore 

Bileta Autobusi

Bileta udhetimi me autobus ne destinacionet si Itali,Greqi,Gjermani etj.

Bileta Trageti

Bileta udhetimi me Traget me nisje nga Durresi ose Vlora.